Honden forum

  Forum » Opvoeding & gedrag » Zindelijkheid

Onderwerp

Datum

Timo ackermans Timo ackermans

Zindelijkheid

Ik heb een beagle van 26 weken en onlangs al onze inspanningen lukt het ons niet om hem zinderlijk te maken. We zetten hem altijd buiten of gaan met hem lopen na dat hij uit de bench komt of gegeten heeft maar hij lijkt het niet te snappen. Soms gaat het dagen goed en dan ineens doet hij zijn behoefte weer binnen vooral wanneer het regent of donker is. Hij doet het ook vaak wel in de buurt van de deur als de deur open staat en snapt niet dat hij iets doet dat niet mag aangezien hij heel trots naar je toe komt lopen als hij het gedaan heeft. Wij zijn ten einde raad. Heeft iemand tips of ideeën waarmee het misschien wel zou kunnen lukken om boef zindelijk te krijgen?

29-09-2020 00:40
Bem Bem

Re: Zindelijkheid

Wij hebben ook zo’n eigenwijze Beagle pup, geboren op 10 mei. Ze is redelijk zindelijk maar als iets veranderd of niet naar haar zin is dan kan t fout gaan. Poepen gaat goed maar plassen wil ze nog wel eens binnen doen. Onze trainer zegt geen aandacht geven aan binnen plassen en uit het zicht schoonmaken met azijn. Het ging erg goed maar na haar eerste nacht kennel opvang gaat weer alles mis. Kennel opvang doen we voorlopig niet. Heel vaak is t aandacht vragen, Beagles willen jouw onverminderde aandacht. Boos doen en straffen helpt niet, blijf buiten juichen, snoepjes geven en ze belonen bij een buiten plasjes. Verwijder matten bij de deuren of zet ze eerst buiten voordat ze de kans krijgt. Ze pieste in t nest ook en ziet dat als niet erg

03-10-2020 20:58
Wil je reageren? Dat kan heel makkelijk. Je hoeft alleen maar even lid te worden het is helemaal gratis en duurt 10 seconden.
Nieuw onderwerp starten