Ronny van Os

Ronny van Os

Hoi Ik ben Ronny een vrouw van 56 jaar woonachtig in vlissingen. Ben werkzaam in de byzondere zorg. Getrouwd en heb vier stiefkinderen waarvan er een nog thuis woont en twee wonen zelfstandig. De jongste woont bij zijn moeder.
Bijna twee jaar geleden heb ik mijn hond in moeten laten slapen dit was een kruising tussen een engelse springer spaniel en een duitse staander langhaar genaamd Harry.
Harry is 12,5 jaar geworden was heel ziek en daarom heb ik hem in moeten laten slapen wat mij heel veel verdriet heeft gedaan want het was mijn beste maatje waar ik was was hij en waar hij was was ik. We hebben samen heel veel mee gemaakt. had mezelf ook beloofd geen nieuwe hond te nemen dit heb ik een jaar vol gehouden ik heb toen van mijn man een duitse staander langhaar gekregen. En wat was ik blij daarmee dol gelukkig.
Dat ik op deze site terecht ben gekomen is omdat mijn duitse staander eigenlijk een probleem hondje is geworden. En dat uit zich door heel veel te blaffen naar iedereen en naar alles zelfs naar vliegen in huis hij kan ook niet alleen thuis zijn want hij blaft en huilt alles aan elkaar. (heb trouwens nog een hond een duitse herder) Ik ben ten einde raad want waar ik ook kijk blijkt dat de staander een vrolijke rustige hond thuis is maar ik haal het er niet uit soms denk ik weleens er is iets goed mis met dit hondje ik weet niet meer wat ik aan dat blaffen moet doen heb echt alles al geprobeerd en natuurlijk geen anti blaf banden want daar hou ik niet van dat vind ik zielig. hopelijk kan iemand mij een antwoord geven.