berdien smeulders

berdien smeulders

Mijn naam is Berdien Smeulders, Ik heb een prachtige actieve Berner Sennen hond, echt een juweeltje, Sinds 6 sept 2014 is zij de eerste Nederlandse Berner die een waterwerk reddings brevet A. heeft. Gehaald in Duitsland omdat de Berner Sennen honden nog niet toegelaten zijn tot het waterwerk brevet programma in Nederland. Verder vindt zij ( en ik) al het samen werken geweldig. wij Speuren, revieren en zelfs lawinewerk. Het is zo gaaf te werken met je hond. Beslist een aanrader.
Sinds Sept. 2019 Is Sita Undine of Rainbow Island de Eerste Nederlandse Berner die maar liefst 3x Duitse D brevet (hoogst haalbaar)behaalde ook Nederland D sleepte zij binnen waarmee zij Geschiedenis schrijft als 1e ned.Berner Sennen in de watersport. ook Belgie C behaal de ze. Op en Top waterwerker van de hoogste plank.
ze werd uitgenodigd om Nederland te vertegenwoordigen in Duitsland tijdens het Europa Callenge,als beste waterwerker, door de commissie waterwerk werk hebben we deze uitnodiging voorbij laten gaan.
wij trainen bij Water Werk Vrienden WAB . voor meer info wwv.wab@gmail.com


Bijdragen van berdien smeulders

Sita Undine of the Rainbow Island

Sita Undine of the Rainbow Island

super hond