Eliza Elbertsen

Eliza Elbertsen

Mijn naam is Eliza Elbertsen en ik woon samen met mijn man Han in Zuidwolde. Zuidwolde is een klein dorpje net buiten Groningen (Nederland) waar we al 20 jaar met plezier wonen. Mijn man en ik hebben drie dochters met de leeftijden van: Lisette (19 jaar oud), Anne - Wil (16 jaar oud) en onze jongste Iris (14 jaar oud).Behalve drie dochters hebben wij drie ongelofelijke leuke honden.

Na de aanschaf van onze hond Luna, een Engelse Cocker Spaniel merkten wij al best snel dat het een stuk leuker voor haar zou zijn als ze er een vriendje of vriendinnetje bij had. Anderhalf jaar later zijn we hier ook naar op zoek gegaan. We kwamen toen al snel terecht bij de Kennel From Luna Wolfskin. Waar we na een aantal leuke bezoeken Nox hebben uitgekozen. Lisette en ik gaan wekelijks met onze honden naar hondencursus en ze zitten nu beiden in de groep GG1 (gedrag en gehoorzaamheid). Ze hebben het erg naar hun zin en staan elke maandag avond enthousiast op het cursus veld hun 'goede gedrag' te showen.

We besloten om er een derde en laatste hond bij te nemen, genaamd Daya Een prachtig zilveren puppy met de perfecte bouw,brede kop ,kleur en fantastische uitstraling.
Dit is Marcey�s Daya von Excalbur.
Geboren op 7-6-2013 in Gescher (Duitsland)
Zij komt uit een nest van 10 prachtige zilveren en zwarte pups.
Haar moeder is de prachtige zilverkleurige Flame
en haar vader is de prachtige zilveren reu Denver von Hof Grebe.
Luna, Nox en Daya zijn eigenlijk overal waar wij zijn. Ze gaan vaak even mee op visite, zaterdags bij Lisette de winkel waar ze werk onveilig maken en zelfs mee op wintersport. Ze kunnen zich goed aanpassen en hebben een super karakter!

Wij zijn een kleinschalige Oud Duitse Herder Kennel en zijn als fokker puur als hobby met onze honden bezig. Er zullen af en toe pups geboren worden.

Wij zijn inmiddels aangesloten bij de Duitse Herder Club Nederland.
http://www.dhcn.nl

Deze vereniging heeft als doel om fokkers en liefhebbers van alle Duitse Herdershonden tot elkaar te brengen en de kennis van-en liefhebberij voor het ras te bevorderen.
Dit alles volgens de laatste eisen en regels van het Ministerie van EL&I zoals vastgelegd bij de Raad van Beheer.

Wij vinden het ook erg belangrijk dat de pups de eerste weken van hun leven goed gesocialiseerd worden en allerlei huiselijke dingen zullen kennen.
Zodat straks de nieuwe eigenaren een speelse pup mee naar huis krijgen die goed gesocialiseerd is. De eerste maanden zijn de belangrijkste maanden .

Mocht je het leuk vinden om wat meer te weten mail mij dan even: doortje2709@hotmail.com. Je kan natuurlijk ook vrienden met mij worden op Facebook dan ben ik te vinden onder: Eliza Elbertsen
Veel kijk plezier!


Bijdragen van Eliza Elbertsen

Minerva's Daya von Excalibur

Minerva's Daya von Excalibur

Oud Duitse herder

Nox Arak From Luna Wolfskin

Nox Arak From Luna Wolfskin

Oud Duitse Herder