Marian Visser

Marian Visser

Wij wonen in het kleine dorp "Eede" in Zeeuwsch-Vlaanderen. Geen buren en met bijna een hectare grond. Dit is heerlijk voor onze honden en alle andere beesten natuurlijk.

De honden worden gescheiden van de paarden en schapen door schapengaas en stroomdraad. Ook is ons terrein omheind met hekken van 2 meter hoog. Niemand kan zomaar bij ons achter lopen, dit uit veiligheid voor ons bezoek.

De honden lopen nagenoeg altijd los op het terrein, alleen voor het eten 's morgens en 's avonds zitten de honden in hun kennel. Dit omdat wij willen zorgen dat onze Fila's na hun maaltijd voldoende rust nemen om de kans op een maagtorsie zo klein mogelijk te houden.

De ruime kennels zijn voorzien van een dak en warme nachthokken.
's Avonds als wij met ons werk klaar zijn komen de honden lekker binnen waar ze allemaal hun eigen plekje hebben gevonden. De ene op de "Honden bank" of met tweeën natuurlijk, aan onze voeten of lekker op een oud dekbed.

De honden worden in groepjes meegenomen naar het strand waar ze lekker kunnen rennen en spelen. Dit proberen wij zeker een aantal keer per week, zodat de honden heerlijk kunnen genieten van het strand en het zeewater.


Bijdragen van Marian Visser

Diva de Anjo da Guarda

Diva de Anjo da Guarda

Geboren op 24-07-2012 HD A ED 0/0

Emy de Anjo da Guarda

Emy de Anjo da Guarda

Geboren op 16-04-2013 HD A ED 0/0

Eros de Anjo da Guarda

Eros de Anjo da Guarda

Geboren op 16-04-2013 HD A ED 0/0

Isha de Anjo da Guarda

Isha de Anjo da Guarda

Geboren op 16-11-2015 HD A ED 0/0

Zar de Latejera

Zar de Latejera

Geboren op 27 april 2017